Dryckesinspiration

Årets Gin & Tonic servering

Långpeppar
Enbär
Blodgrapefrukt- 2 klyftor per glas
Pressad citron- 1 cl
6cl Drumshanbo Gunpowder Gin
Is
Fentimans Mediterrenian Tonic (eller annan högkvalitativ tonic)
Ett gin & tonicglas med stor kupa

Gör så här:
Beräkna 4-5st långpeppar, 6-8st enbär per servering/glas. Lägg långpepparn och enbären att ”dra” i lite gin (så att bären och pepparn täcks av gin) under ca 30 min.
Förbered blodgrapen genom att skära den i klyftor
Pressa färsk citron.
Häll upp ginen, lägg i enbären och långpepparn, häll i citronsaften samt pressa en klyfta blodgrape i glaset. Häll upp ginnen och fyll upp med is och blanda runt.
Toppa med ginen och rörö försiktigt och lägg i sista skivan blodgrape.

Grattis, du har en av de godaste Gin & Tonicen i ditt glas